Synnytys ilman kärsimystä – yksilöllinen ohjaus

Mikä on kivun ja kärsimyksen välinen ero? Miten minä voin synnyttää ilman kärsimystä? ”Synnytys ilman kärsimystä” on ainutlaatuinen ohjauspaketti, jonka tapaamiset tapahtuvat Skypen välityksellä. Saat yksilöllistä ohjausta ja tehokkaita työkaluja käyttöösi.

Naiselle synnytys on ikimuistoinen ja jokainen nainen ansaitsee synnytyksen ilman kärsimystä. Kärsimys ei välttämättä ole automaattinen seuraus kivun määrästä, synnytyksen kestosta tai edes mahdollisista komplikaatioista ja toimenpiteistä. Kärsimys syntyy yksinäisyydestä, avuttomuudesta, väheksyvistä sanoista, epäkunnioittavasta kohtelusta. Valmentautuminen fyysisesti, henkisesti ja tiedollisesti lisää mahdollisuuksia saada kokea turvallinen, kärsimysvapaa synnytys.

Kenelle?

Tämä paketti sopii Sinulle, jos haluat panostaa henkiseen ja tiedolliseen valmentautumiseen. Harjoitukset sopivat etenkin synnytyspelosta kärsivälle ensisynnyttäjälle.

Mitä saat?Newborn baby right after delivery

 • Löydä ja nimeä ahdistavat ajatusmallit ja tunteet, jotka johtavat kärsimykseen synnytyksessä.
 •  Vapaudu synnytykseen liittyvistä peloista, ahdistavista ja rajoittavista ajatuksista. Tämä vapauttaa suuren määrän energiaa, lisää turvallisuuden tunnetta, rauhoittaa kehoa ja mieltä – ja mahdollistaa oman synnytysvoimasi löytämisen.
 • Löydä OMA TAPASI synnyttää ilman kärsimystä (lääkkeiden kanssa tai ilman lääkkeitä).
 • Kohtaa synnytyksen intensiteetti – rennosti ja ilman pelkoa – ja syvennä ymmärrystäsi kivun ja kärsimyksen välisestä erosta.
 • Vahvista rakkauden tunne, ilo, turvallisuus, luottamus ja yhteys syvimpään voimaasi.

Miten ohjaus toimii?

 • Ensimmäinen ohjaus – asetamme tavoitteen: Minkälainen olisi unelmasynnytyksesi? Käytämme EFT-menetelmää vähentämään stressiä, pelkoa ja epävarmuutta – jotta unelmasynnytys voisi toteutua – ja lisäämään luottamusta ja turvallisuuden tunnetta.
 • Toinen ohjauskerta toimii yksityisenä synnytysvalmennuksena: käymme läpi synnytyksen vaiheet, mitä voit itse tehdä ja mitä erilaista kivunlievitysmenetelmiä voi kokeilla eri vaiheissa. Teema on rytmi, rentoutus ja rituaali.
 • Kolmas ohjauskerta: saat toimivan harjoituksen jonka avulla voit lisätä rentoutusta ja keskittymistä synnytyksen aikana.

Menetelmiä:

 

 • EFT eli Emitional Freedom Technique tai taputus;
 • Mindfullnes harjoitus, jonka voit käyttää myös synnytyksessä;
 • Käytännön tietoa ja tukea kokeneelta doulalta, myös kivunlievitysvinkkejä.

Kyllä, haluan kärsimysvapaan synnytystarinan
Hinta: 130 € (sis. alv. 24 %).

Hintaan sisältyy kolme 60 minuutin sessiota Alessandran kanssa Skypen välityksellä, mikä mahdollistaa sen, että voit olla kotona omassa turvallisessa olohuoneessasi. Sessioiden väillä pidetään yhteyttä sähköpostilla ja Alessandra jakaa resursseja ja vinkkejä jatkamaan omaa työskentelyä.

Jotta voit käyttää Skypea, tarvitset tietyt perusasiat, kuten internet-yhteyden (laajakaista on paras), kaiuttimet ja mikrofonin (useimmissa matkapuhelimissa ja tietokoneissa valmiina), kameran näköpuheluja varten (useimmissa matkapuhelimissa ja tietokoneissa valmiina) sekä tietysti Skype-sovelluksen käyttämääsi laitteeseen.

Varaa aikasi tai Facebook viestillä.

Kokemuksia: 

”Löysin Alessandran ohjauksen Pelkopolin kautta. Isoin haasteeni oli hyväksyä oma pelkoni ja puhua tästä pelosta, pukea sanoiksi mikä synnytyksessä varsinaisesti pelottaa. Jo ensimmäisen ohjauksen jälkeen olo oli paljon kevyempi – se, että joku kuuntelee ja haluaa ymmärtää ja yrittää yhdessä kanssani löytää ratkaisun lisäsi omaa mielenrauhaani. Nyt minulla on sellainen olo, että minä pystyn tähän. Olen saanut niin monta hienoa työkalua ja vinkkiä. Kaikki tämä auttaa jatkamaan tunnetyöskentelyä raskauden viime metreillä. Voin itse vaikuttaa omalla asenteellani ja nähdä synnytyksen paljon myönteisemmässä valossa kuin se lamaannuttava pelko, joka kulki mukanani odotusajan alusta saakka.” – Ensisynnyttäjä, 34 v

“Haaste jota lähdimme Alessandran kanssa käsittelemään, oli lääkintään ja sairaalaympäristöön liittyvät pelot. Sessiossa parasta oli se, että sain turvallisesti kohdata pelkoni silmästä silmään, sulautua siihen, kohdata sen. Se toi vahvuutta ja varmuutta kohdata tilanne sitten tosielämässäkin. Tuntuu että nyt kun tilanne on käsillä, osaan rentoutua siihen mitä tulee, koska tavallaan olen mielessäni jo käynyt läpi pahimmat skenaariot ! Pelkoon meneminen tuntui hyvin intensiiviseltä. Pelosta irtipäästäminen toi helpotuksen, ja realismia. Oikeastaan koko loppuviikon oli aika helpottunut olo ! En ollut ennen käyttänyt skypeä, mutta havaitsin sen toimivaksi sovellukseksi tällaiseen toimintaan. Alessandran läsnäolo välittyi hyvin, eikä tuntunut kummalliselta olla kameran edessä. Etenkin vahvistuslause ”rakkaus on voimakkaampi kuin pelko” jäi pyörimään mieleeni voimalauseena, mihin on ollut hyvä tukeutua. Kiitos.” – Saara