Kokonaisvaltaista tukea hormonitasapainosi parhaaksi

Tunnistatko seuraavia oireita: Kuukautiskramppeja, epäsäännöllinen kierto, lyhyt kierto, välivuotoja, runsas vuoto tai niukka vuoto? Rajut PMS oireet?

Kärsitkö esivaihdevuosioireita (mm. unettomuus, levottomuus, yöhikoilu)? Ehkä tämä vaihe on alkanut turhan aikaisin (35+ vuotiaana)? Vai kamppailetko hedelmöitymisen kanssa?

Tämä kaikki viittaa estrogeni- ja progesteroni tasojen heittelyyn ja epätasopainotilaan, mutta mitä voit silloin tehdä?

Kuukautiskierron tasapainoa voidaan edistää elintavoilla, ruokavaliomuutoksilla, yrteillä ja ravintolisillä. Vastaanotolla käymme läpi ruokavalion sopivuuden. Lisäksi saat yksilöllisiä ravintolisä- ja yrttisuosituksia sekä käytännöllisiä kotihoito-ohjeita kirjallisesti.

Hormonitasot heilahtelevat luontaisesti teini-iässä, normaalissa kuukautiskierrossa, esivaihdevuosissa ja vaihdevuosissa. On hyvä tiedostaa, että kun keho on harmonisessa tilassa, näiden luontaisten hormonitasapainon muutoksien ei pitäisi aiheuttaa kovin dramaattisia oireita. Kuukautisiinkaan ei pitäisi kuulua dramaattisia oireita.

Alessandra Sarelin on Luontaislääkintäliiton hyväksymä diplomi fytoterapeutti/luontaishoitaja ja Paul Schmidt bioresonanssiharjoittaja. Hän on ollut yli viisi vuotta yrittäjä luontaishoitoalalla. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä hän oli doula ja yliopistotutkija (väitös Åbo Akademissa 2012).

Naisten hormonitasapaino on Alessandran intohimo. Fytoterapian opintojen lopputyön aihe oli hedelmällisyys ja hedelmättömyyden luonnolliset tukihoidot. Fytoterapiassa ihmisen hyvinvointia tuetaan kasveilla ja yrteillä. Yrttivalmisteita voidaan käyttää ulkoisesti tai sisäisesti.

Fytoterapian tukena käytämme Paul Schmidt bioresonanssianalyysiä sekä harmonisaatio-ohjelmia. Bioresonanssianalyysi osoittaa energeettisiä tukoksia ja energian stagnaatiota – mikä ei ole sama asia kuin lääketieteellinen diagnoosi. Analyysia ei tule sekoittaa laboratoriokokeeseen. Bioresonansilla testaamme onko energeettinen itsesäätelykyky tarpeeksi vahva. Rayonex niminen laite on ohjelmoitu tuhansille taajuuksille ja kehosi jokaiselle osa-alueelle. Analyysissä voimme käydä läpi mm. munasarjojen, kohdun, estrogeeni-progesteroonin sekä hormonihäiriköiden taajuudet. Analyysi on iso apu fytoterapeuttisen tukihoidon suunnittelussa. Toki voi myös tulla fytoterapeuttiseen konsultaatioon ilman resonanssianalyysia.

Konsultaatiossa ei anneta ehkäisyneuvontaa eikä hormonikorvasuhoitoja. Fytoterapia ja resonanssiterapia kuuluu ns. täydentävien hoitomuotoihin. Palvelut eivät kuulu viralliseen hoitopalveluihin eikä koskaan korvaa tavanomaista lääkehoitoa.

Varaa aika netissä tai soita 0407072331

Hinnat:

Ensimmäinen käynti (2 h) 130€ (sis. alv. 24%). Kirjalliset suositukset sähköpositse.

Jos ainoastaan fytoterapeuttinen konsultaatio (ilman resonanssia) niin ensimmäinen käynti on 1,5 ja 100€ (sisältää kirjalliset itsehoito-ohjeet).

Kuukautiskierto fytoterapeuttinen etäkonsultaatio 1,5 h 100€

Hoitopaketti 5 tapaamista (2 h ensikäynti + 4 yhden tunnin käyntiä) 370€ (sis. alv. 24%)

DSC_0417