Vuokraa Bengkung Belly Bind synnytyksen jälkeen

Bengkung Belly Bind-sidontaliinaa käytetään synnytyksen jälkeen auttamaan kehoa palautumaan synnytyksestä – sen avulla sisäelimet löytävät oikeat paikkansa ja vatsalihakset saavat tukea. Bengkung Belly Bind on perinteisesti käytetty Malesiassa tapana juhlistaa ainutlaatuista vauvavuodeaikaa. Kaikissa kulttuureissa lämpöä kohdun alueella on pidetty erityisen tärkeänä. Lämmittävät keitot ovat myös perinteistä synnytyksenjälkeistä ruokaa.

Vatsan sitomisesta on monenlaista hyötyä:

  • Kiinteyttää keskivartalon seutua.IMG_1013
  • Se auttaa erkaantuneisiin suoriin vatsalihaksiin vetäen ne lähemmäksi toisiaan. Muista kuitenkin treenata välilihan lihaksia ja olla rasittamatta vatsalihaksia väärillä harjoitteilla (mm. lankku, sit-ups) ennen kuin erkauma on kasvanut yhteen. Jos olet epävarma fysioterapeutti voi auttaa sinua.
  • Antaa hyvän ryhdin vauvaa kantaessa
  • Sidonta ulottuu alalantiolta rintojen alle, jolloin tuki tulee koko keskivartalolle.

Belly Bindia voit alkaa käyttämään 3-4 päivän päästä alatiesynnytyksestä ja 2-4 viikkoa sektiosta. Päivittäistä käyttöaikaa voit vaihdella 8-24 tuntiin 2-8 viikon ajan.

Yhden koon Belly Bind sopii kaiken kokoisille. Se on 13 metriä pitkä ja tukeva sidontaliina, joka ulottuu sidottuna alalantiolta rinnan alle ja antaa siten tukea laajalle alueelle. Kun uuma kapenee, uutta kokoa ei tarvitse ostaa, Belly Bind sidotaan vain napakammin.

Värivaihtoehdot: pink ja musta.

Maksa vuokra verkkokaupassa! 

Vuokra on 13€ (sis alv 24%) ensimmäisestä viikosta, sen jälkeen 10€/viikko + mahdolliset postikulut. Minimivuokra-aika on 3 viikkoa. Varaukset: info@labyrinthdoula.com tai 040 7072331. Postitus tai noutu ja ohjeistus Terapiakulmassa Paraisten kesukstassa (joskus tapaaminen Turussa onnistuu myös).